Suzhou Leyang Technology Co.,Ltd.

За нас

Suzhou Leyang Technology Co., Ltd.,on kotipaikka 2009, joka sijaitsee Ei.5368 Wuzhong Avenue, Xukou Town, Suzhou City, Jiangsun maakunta.

Meidän tehtaamme on Pääasiassa omistettu suunnittelun ja valmistuksen tarkkuus home, prosessointi tarkkuus osia, meillä on viisi sarjaa injektiokoneita kokeilla hometta ja tuottaa osia.

Tällä hetkellä yritys on muodostanut tiukan laadunhallinta- ja valvontajärjestelmän, jossa on kokeneita johtoryhmiä ja kokeneita teknikkoja.Voimme tarjota ammattitaitoinen kuuma juoksija ratkaisuja, die flow analyysi, kaksi väriä ja Esisukupolvi teknologia. Meidän Yritys on sitoutunut suunnittelemaan ja valmistamaan home for autonosat, lääkinnälliset laitteet, kulutuselektroniikka, viestintälaitteet ja niin edelleen, jotka viedään merentakaisille markkinoille.

Yritys on läpäissyt ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifioinnin, edistää 8S-järjestelmän hallinnointi aktiivisesti, pyrkiminen tuotteiden korkean laadun, korkean tason ja korkean palvelun tarjoaminen asiakkaille.

Yli kymmenen vuoden kehityksen ja innovaatioiden jälkeen yrityksellä on nyt useita edistyneitä käsittelylaitteita.

Tervetuloa tutkimaan tuotteitamme ja tapaamaan tehdastamme.

厂门口.jpg

IMG_4579_副本.jpg

IMG_4551_副本.jpg


IMG_4569_副本.jpg


makino.jpg


设备清单英文.png ISO中英文.png
Разследване

Разследване