Suzhou Leyang Technology Co.,Ltd.

Леене под налягане

Време за освобождаване: 2020-07-30 14:09:48  Хитове: 12

    Инжекционното формоване е метод за производство на форми за промишлени продукти. Продуктите обикновено използват гумено леене под налягане и пластмасово леене под налягане.  

    Инжекционното формоване също може да бъде разделено на метод за компресиране под налягане чрез леене под налягане и метод за леене под налягане.


Основни типове:

1. Гумено инжекционно формоване: Гуменото леене под налягане е производствен метод, при който каучукът се инжектира директно от цевта в модела, за да се вулканизира. Предимствата на гуменото леене под налягане са: въпреки че това е прекъсната операция, цикълът на формоване е кратък, ефективността на производството е висока, процесът на приготвяне на заготовката е елиминиран, трудоемкостта е малка, а качеството на продукта е отлично.


2. Пластмасова инжекция: Пластмасовото инжектиране е метод на пластмасови изделия. Разтопената пластмаса се инжектира във формата на пластмасовия продукт под налягане, след което се охлажда и формова, за да се получат различни пластмасови части. Има машини за механично леене под налягане, предназначени за леене под налягане. Най-често използваната пластмаса е полистиролът.


3. Формоване и леене под налягане: Получената форма често е краен продукт и не се изисква друга обработка преди инсталирането или използването като краен продукт. Много детайли, като изпъкналости, ребра и нишки, могат да бъдат оформени в един етап от леене под налягане.



предишен: Тенденцията на ра...

Следващия: Какви са основнит...